marți, 17 iulie 2018

Spalarea covoarelor acasa

Acasă Casă și grădină metode inedite pentru curățarea corectă a. Covoarele pot fi spalate afara cu detergent si jet de apa, apoi lasate pe . Covorul adună în fibrele sale praf, acarieni, microorganisme, fire de păr, resturi de mâncare.

Dacă nu este aspirat şi curăţat des, covorul poate fi o adevărată sursă de. Unele covoare arata ca noi, chiar si dupa ani buni. Daca vrei ca cele cumparate de tine sa ramana intr-o stare de invidiat, e obligatoriu sa . Stim cu totii cat este de greu sa spalam covorul.

Daca aveti covoare si copii mici, stiti ce inseamna petele pe covoare. O solutie extrem de simpla care reda prospetimea covorului (atat din punct de vedere al mirosului, cat si al aspectului) este otetul simplu. Spălarea covoarelor este o operaţiune care de fapt are două componente.


Nici o spălătorie de covoare nu efectuează această operaţiune iar . Raspuns lung: dvs acasa nu puteti spala si curata covorul in aceleasi conditii in. Curatarea covorului este principalul aspect al igienei unei locuinte. Daca vi se pare ca aveti covoarele pline de praf, faceti o solutie cu . Pulberea de covoare realizate din praf de copt (bicarbonat de sodiu) si ulei.


Iti cureti cu regularitate covorul, dar conteaza si cum faci asta.

Se numeste spalare uscata si este o metoda folosita adesea in curatatoriile profesionale. De la curăţarea covoarelor până la îndepărtarea petelor de pe pereţi,. Atunci când sunt spălate prea des la maşină se deteriorează destul de . Procesul de spălare cuprinde: desprăfuire, udare, aplicare detergent și balsam, periaj, uscare, tratament franjuri, aspirare și periaj final. Aspirarea periodica si spalarea lor la intervale regulate de timp, te vor ajuta. Curatarea covoarelor acasa o poti face folosind detergent lichid . Vezi cum să-ţi faci produse pentru curăţenie acasă!


Covoarele vor fi ca noi folosind tot oţetul, iar bicarbonatul de sodiu alungă mirosurile neplăcute din frigider . Spalatoria Activ Cleaning va ofera servicii profesionale de curatat covoare. Pentru a obtine rezultate bune, activitatea de curatenie, ca orice alta activitate, presupune insusirea unui know-how. Asemenea unei firme de curatenie care se . Curăţenia generală poate că îţi dă bătăi de cap, dar dacă te apuci să speli covoarele şi mocheta, trebuie să ştii câteva trucuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare