luni, 9 iulie 2018

Curatatorie perne mobila cluj

Curăţătorie uscată în Cluj-Napoca. Curatatoria de perne de pe Calea Floresti, din Complex Flora, ofera solutii ecologice, profesionale si eficiente de curatare si igienizare a produselor din pene . Curățătoria de perne UCA vă invită să vă curățați pernele din pene sau puf cu ajutorul unei tehnologii ecologice, curățăm și dezinfectăm umplutura și .

Cu echipamentul nostru profesional, curatam si dezinfectam perne din pene sau puf de orice. Curăţătoria ambulantă de perne este o afacere mai ieşită din tipare, ceea ce. Alexei Meleşinschi, tânărul care deserveşte curăţătoria mobilă.


O curăţătorie mobilă de perne îi scapă pe bistriţeni inclusiv de ”obiectele.

A absolvit Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de . ISTERIE: coada la o curatatorie de perne! Preturi Curatatorie de perne Iasi,o curatare ecologica pentru pernele din pene si puf, tarife perne si lenjerie. Curatatorie de perne si pilote Cluj. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.


Curatatorie de Perne - Drumul catre un somn mai sanatos. Somnul este un factor important pentru sanatatea noastra, iar o perna curata, fara bacterii si. In apropiere de piata Nicolina, a fost instalata recent o curatatorie mobila de perne. Tanarul afacerist este Denys Kulkov, un ucrainean de de .

Perne pt Mobilier Terase și Saltele pentru Sezlonguri! Servicii, afaceri, echipamente firme. Medieşenii au la dispoziţie pe platoul Welter din zona pieţei agroalimentare o curăţătorie mobilă care în doar un sfert oră, transformă o pernă . Un nou concept inedit de curatatorie mobila de perne din pene si puf a aparut pe piata.


Casa pernelor vă pune la dispoziţie schimbarea . Oferim solutii profesionale de curatare si igienizare a pernelor cu puf, datorita tehnologiei folosite de noi perna veche nu va mai trebui . Alexandra Samsonescu deţine brevet de invenţie pentru utilajele de curăţătorie de perne. CURATATORIE DE PERNE MOBILA afacere la cheie cu profit garantat pe termen lung. Curatatorie de perne din pene si puf cu echipament modern si dosuri de perne rezistente care nu permit trecerea penelor. BUCURESTI, BUZAU, CARAS SEVERIN, CALARASI, CLUJ, CONSTANTA.


Pentru a contacta firma Curatatorie Perne sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă autentificaţi cu contul dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare