miercuri, 11 iulie 2018

Clean carpet zalau contact

Spălătorie Profesională de Covoare - Serviciu UNIC în Zalău. Am inceput activitatea in 201 in Zalau, intr-un mic spatiu din centrul orasului. La inceput, clientilor nu le venea sa creada ca exista posibilitatea de a spala .

Telefon pentru comenzi 1: 075497. Telefon pentru comenzi 2: 071689. Spalatoria de covoare Clean Carpet Zalau iti vine in ajutor! Tot ce trebuie sa faci e sa ne suni la 7- arata telefon.

CLEAN CARPET Spalatorie Profesionala de Covoare - Serviciu UNIC in Zalau Azi ridicam covoarele de la domiciuliu - In maxim de ore le . Ridicăm covoarele de la domiciliu, le spălăm, le uscăm și le livrăm în maxim 24-de ore la domiciliul. Ridicam covoarele de la domiciliu, le spalam bine de tot si in maxim de ore le returnam curate, uscate. AcasA; Servicii; galerie foto; proces de spalare; Preturi; Contact. Spalatorie profesionala de covoare in Zalau.


Eco spalatorie profesionala covoare,mochete, carpete. Download Spălătoria de covoare Clean Carpet Zalău gratuit si fara timp de asteptare. CLEAN CARPET EUGEN SRL-D - CUI 340203- Toate datele firmei!


Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.

SPALATORIE SI CURATATORIE AUTO, SITUATA IN LOCALITATEA ZALAU,. Vezi videoclipul Spălătoria de covoare Clean Carpet Zalău , Ridicăm covoarele de la domiciliul clientului, le spălăm bine bine și le livrăm . Eco Clean - spalatorie curatatorie chimica ecologica, a dezvoltat parteneriate. Eco Clean de a pune lucrurile in miscare, in combinatie cu un apetit ridicat pentru asumarea riscurilor. Duminica dimineata, o afumatorie de pe strada Pomilor din Municipiul Zalau a fost distrusa.


Pun un numar de contact unde sa puteti face sesizari pentru ghenele pline de gunoi. Spalatoria Clean Carpet Zalau hasn't shared anything on this page with you. Strada Păcii Zalău 4500Romania‎. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, activitate. Spălătoria de covoare Clean Carpet Zalău -. Contact - Spălătorie Covoare Cluj - Tip Top Wash.


Femeile din Zalau primesc de Martie, din partea administratiei, un concert de tango simfonic. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte. Spalatoria Profesionala de Covoare Clean Carpet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare