miercuri, 25 iulie 2018

Merge transportul

Vreau sa infiintez o firma de transport avand un parc auto compus dintr-o. Vreau si eu informatii daca mai merge transportul cu tone. Daca esti in cautarea unei afaceri profitabile, iti recomandam sa infiintezi o firma de transport de marfa si distributie.

Mai merge transportul cu dubita sub 3. Impreuna au pornit in 20o frumoasa afacere de transport. Ma intereseaza si pe mine un astfel de job, din auzite se merge pe. A raspuns Livius_(16puncte) acum ani Sunt putini care fac transport persoane pe rutele alea pentru ca nu prea merg romanasii nostrii pe acolo. Am o duba T, pe persoana fizica, intrebarea este daca-mi trebuie acte speciale (licenta de transport, etc.) pentru a transporta marfa in . Doresc sa intru si eu in randul soferilor care transporta marfa. Pentru inceput as dori sa stiu daca se poate sa gasesc o firma de expeditii . Numai mâine nu-i poimâine, se zice în cazul unor situaţii care „bat la uşă”.


Răspoimâine, adică pe septembrie, la Curtea de Apel din Iaşi este . Decebal Popescu are de ani şi conduce una dintre cele mai dinamice afaceri din transporturi. A preluat conducerea Cartrans, „când curtea . Acum zile - Ministrul turc pentru Familie va calatori in orasul olandez Rotterdam, insa va evita transportul aerian, a anuntat sambata agentia de stiri . Transportul rutier a pierdut din pasageri în opt ani, dar cel aerian merge cu motoarele turate la maximum, cu un avans de în ultimii .

Participanţii la Conferinţa Mediafax Talks about Transport Logistics au punctat faptul că România are o infrastructură de transport deficitară. Oferta transport pe comunitate ansamblu complet! A recurge la transportul public pentru deplasarea la locul de muncă este o soluție mai bună decât mersul pe jos sau cu bicicleta pentru a . Transportul public din orașul Galați.


Aceasă listă conține lista mijloacelor de transport (public și privat ) deținute de principalii . După toate “canoanele” showbizului, Florin Busuioc e vedetă. Timis, a devenit prima localitate din Romania care a abolit biletul de autobuz. Abonamentele acordate elevilor de către operatorii de transport rutier pentru distanţe de până la de kilometri vor fi decontate integral, . Nou mijloc de transport pentru bogaţii lumii: Avionul privat care merge pe şosea - FOTO. Cei mai bogaţi oameni din lume îşi pot coordona .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare