marți, 21 noiembrie 2017

Accesorii florale engros

Accesorii si decoratiuni florale en-gros. Prezentare de Paşte Primăvară şi vă invităm să vă alăturaţi pentru a descoperi noile tendinţe şi inspiraţii în a . Pagini similareAmbalaje flori si accesorii florale, distributie in toata tara.

De asemenea, poti veni sa iti alegi florile dorite, incepand cu data de 14. Accesorii florarii (burete, vaze, cosuri, cutii, panglici, decoratiuni) . Articole decorative accesorii si ambalaje pentru flori burete cosuri. Flowers Market Holland nu reprezintă încă un depozit en gross de flori.

Pentru ca florile merg bine cu accesorii la noi gasesti si o gama variata de accesorii . SC IZA srl, cu sediul central in Arad si un depozit in Timisoara, isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de flori si plante, en-gros si en-detail precum si al . Profilul principal al firmei noastre este comerţ engros cu flori şi plante artificiale, decoraţiuni de Crăciun si de Paşti, obiecte de cadou şi alte produse de decoraţiuni în domeniile florale. NML FLOWERS SRL, isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de flori, plante ambientale si accesorii florale, en-gross si en-detail. Depozit de flori in Brasov - vindem flori taiate en-gros, import Olanda la cele mai. Accesorii florale, Flori si plante exclusive, Ghivece si vaze. Ne adresam atat floristilor, agentiilor de organizare evenimente, en-gross-urilor . Primim comenzi online, en gros, livram pentru toate ornamentele si decoratiunile dorite.


Oferta noastra se adreseaza atat firmelor de aranjamente si design floral pentru evenimente cat si.

Toate; Flori taiate; Flori in ghiveci; Accesorii . Avem cea mai larga paleta de produse din domeniul ambalajelor florale, fiind pe piata din 1994. Suntem producatori si importatori. RO este un depozit de accesorii florale si decoratiuni en gros, situat in Sibiu. Comenzile si programarea intalnirilor se fac telefonic.


Fiind in cautarea unui depozit de flori trebuie sa sti ca noi suntem dispusi sa iti aducem florile la sediul tau sau acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare