miercuri, 8 noiembrie 2017

Ce inseamna ok

Okay (prescurtat OK) este un cuvânt din limba engleză, care înseamnă „bine”, ori „acceptabil”, în funcție de context. OK este utilizat pentru a descrie o stare de . Okay, cuvânt din limba engleză care înseamnă „bine” sau „acceptabil”; Oklahoma,.

OK Computer, album muzical al formației britanice Radiohead . Expresia OK a devenit foarte uzitata in tara noastra dupa 199 in Europa dupa primul razboi mondial, iar in Anglia si America, era deja . OK este cel mai folosit cuvânt din lume, utilizat pentru a descrie o stare de spirit, un acor sau pur şi simplu pentru a începe o propoziţie, însă . Ce inseamna OK De la ce vine O si de la ce K Vot + Funda.

Dar pluralul este perfect OK („organizaţia femeilor maghiare cere …”). Etimologia e explicata si pe la 'hungarian people'. Asa demonstreaza un studiu al celor de la HP, plin de formule matematice si grafice. Cei cercetatori au aratat ca, cu cat . Cunoscuta enciclopedie online va fi inchisa miercuri timp de de.


The current take on OK is that it is a corrupted abbreviation of. I recommend this really strong and detailed article in , which discusses the different theories. Scripting în PowerShell În mod normal, e de aşteptat ca orice.


Nu gasesti aceleasi articole ca la o căutare direct pe. E: OK, let's look at the calendar. E: Well, if the sun stands still, the groundhog will have a. I'll pull up the plot description from for you. Aplicația oficială a pediei pentru Android. este enciclopedia liberă, care conține peste de milioane de articole în 2de limbi, fiind cea mai . Jimmy Wales, fondator , a venit in Romania. OK e ok, è la forma abbreviata dell'interiezione dell'inglese d'America okay, che significa, per . Enciclopedia online , o platformă finanțată în principal de.


Tot pe în varianta italiană, Carmine Tripodi e trecut pe lista Vittime. Când i-am zis de Polsi, taximetristul meu mi-a răspuns: OK! Rep – „Cand e OK sa dam o femela la monta?


Rep – „E adevarat ca la prima fatare apar mai putini pui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare