joi, 9 noiembrie 2017

Fogger pentru tratarea albinelor

Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Se observa cat de usor se aplica tratamentul familiilor de albine cu ajutorul acestui dispozitiv Fogger. Constanta, judet Constanta Adaugat de pe telefon La 15:5 martie .

Aparatele sunt noi confecționate de către mine și probate înainte de expediere. Se pot folosi cu gaz lampant dar și cu ulei de parafină. Apicultura si stuparit in Romania, apicultura, albine, miere.


Un fogger dintre cele care sau ce folositi cei mai multi, care ar fi cel mai.

Varoza metode si metodepostăriOct 2014Surprize la tratamentul cu. Oct 2012Mai multe rezultate de la forum. Efectuarea tratamentului antivarroa de primavara folosind Fogger. Reducerea timpului de lucru in stupina. Nu mai trebuie deschise urdinisurile dupa 15-min Tratament eficient chiar si la stupii cu crapaturi.


Cu serpentina din fier la pretul de 2lei Cu serpentina din INOX la pretul de 2lei Fogger butan pentru uz apicol, imbunatatit. Aparat pentru tratamentul antivarowa. Pt tratarea unei familii de albine este necesar 0. Foggere, varojete, vaporizatoare si altele. FOGGER VITA DM - -aparat uz apicol pentru tratare stupilor împotriva varozei Pentru a trata albinele împotriva varozei folosiți următoarea . Fogger de uz apicol pentru tratamentul anti Varroa.


Se foloseste cu gaz lampant sau ulei de parafina in combinatie cu Taktic. Functioneaza cu butelia de butan . Dozaj pentru utilizare in fogger: 100ml lichid aprins carbuni + ml Taktic. Cu 1ml de tratament astfel preparat se pot trata folosind un fogger in jur de 40-50 . Info: 50ml pentru tratarea a de familii albine. Preţ: 1RON Preț nou: RON, Cod:.


Info: Fogger, funcţionează cu butelie de gaz. Utilizare: Varachet-forte este utilizat în combaterea varrozei la albine, prin. Curativ: ALBINE: - Se amesteca cu ulei de parafina si se agita puternic solutia pana la omogenizare. Se toarna in recipientele aparatelor de tip Furetto sau Fogger.


Se repeta tratamentul la odata la zile (tratamente la zile distanta).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare