luni, 13 noiembrie 2017

Placa de par cu apa

Descopera cea mai buna placa de par cu aburi si toate avantajele de care. Placa cu aburi pentru indreptat parul pentru toate tipurile de par. E recomandat folosirea in combinatie cu apa distilata.

Poti vedea excesul de apa vaporizandu-se in aburi, trecand prin gurile de . Pagini similaremai 20- Indreptarea parului fara placa are un singur dezavantaj: iti ia mai mult timp. Indeparteaza excesul de apa din par cu ajutorul unui prosop curat. Placa de intins parul cu aburi si produse reparatoare de ingrijire.

Comanda acum si beneficiezi de livrare rapida. SET PROFESIONAL in PLACA de PAR cu REZERVOR APA ABUR VALERA SILHOUETTE COAFAT INDREPTAT CREPONAT INCRETIT PARUL PLACI . Afla cum poti folosi apa oxigenata pentru par, atunci cand vrei o.

Babyliss Pro placa Ultrasonic cu aburi BAB2191SEPE transforma apa intr-o bruma rece si confera stralucire si hidrateaza parul. L'Oreal Professionnel E10501– placa de indreptat parul cu abur pentru o. Un par drept si stralucitor este visul multor femei. Daca vrei sa ai un par perfect intins, atunci este nevoie sa folosesti o placa de intins parul profesionala.


Mi-am cumpărat o placă pentru păr anul trecut, disperată fiind de hălăciuca de păr. Unele persoane se plâng ca au părul rar şi drept, ei bine, la mine este tocmai. Placa de par cu aburi este un produs patentat sa ofere indreptare ultra performanta, combinata cu temparaturile inalte si ionii de apa care hidrateaza si repara . Placa se utilizează doar după ce părul este perfect uscat. Descoperiţi Philips plăci de îndreptat părul.


Aflaţi de ce aceste plăci de îndreptat părul corespund nevoilor dvs. Comparaţi, citiţi recenzii şi comandaţi online. Lipsesc: apaPlaci de indreptat parul de la 3RON - evoMAG. Livrare in aceeasi zi pentru Bucuresti. BaByliss PRO Placa cu ultrasunet pentru îndreptat părul Ultrasonic Cool Mist.


Odata terminat acest pas, nu iti usca complet parul. Incearca doar sa absorbi cu prosopul excesul de apa. Parul trebuie sa fie destul de umed .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare