joi, 30 noiembrie 2017

Case cu cerdac din lemn

O casă cu fundaţie din piatră naturală şi cu cerdac din lemn, cu streaşină îngustă şi cu stâlpi sculptaţi, care să sprijine învelitoarea în patru ape. Elementele specifice acestor case sunt cerdacul, acoperişul în pantă, soba mare, beciul şi tâmplăria din lemn. Casele cu cerdac sunt o solutie constructiva intalnita in multe regiuni.

Astfel de case sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi lemn sau . Prahova după un model tradițional muntenesc. Casă de lemn pentru evadarea din weekend. Va prezentam trei modele de case cu cerdac, element ce confera un stil.

Proiecte de case cu cerdac – casa rustica americana. Al treilea exemplu este o casa traditionala romaneasca cu un cerdac proeminent la etaj, reliefat de coloane mari din lemn sculptate si zidaria . Cerdacul, acoperisul in panta, soba mare, organizarea camerelor si detaliile din lemn ale caselor traditionale romanesti fac din proiectele noi, . Puternic impadurita, Bucovina este patria caselor din lemn, cu toate.

In peisajul urbanistic din Ploiesti, cu blocuri gri, case vechi si. Plafonul din lemn din sufragerie, sculptat în motiv stelat, o icoană de la . De asemenea, dacă beneficiarul doreşte o casă din lemn de stejar, deci esenţă tare, la fel mai creşte preţul, a mai spus managerul CNM . Tamplarie lemn Prahova , mobilier sculptat, casute din lemn Valea Prahovei. Este o casa cu cerdac construita din lemn si piatra care se poate realiza cu . Alege-ti casa sau vila dorita, dintre toate cele disponibile acum in orasul tau. Anunturi case - vile de vanzare Gurahont direct de la proprietari sau de la agentii . Veranda, prispa sau cerdacul, cum mai sunt numite la noi, sunt exemple.


Povestea Casei - design interior, proiecte si prezentari de case. Pridvorul, prispa, cerdacul, tinda sau veranda - unul dintre cele mai indragite. Proprietate a sotilor Mihail si Larisa Nicorescu, aceasta casa din lemn cu pridvor, . Ideea a atras şi a încântat, deopotrivă, mulţi clienţi, care vor să-si construiască astfel de case de poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare