luni, 13 noiembrie 2017

Ceas de mana vorbitor

Home Ceasuri de mână Ceasuri pentru nevăzători. Ceasuri de mână vorbitoare şi Braille Ceasuri de mână vorbitoare pentru nevăzători Ceas de mână vorbitor . Oferta cuprinde ceasuri cu voce (vorbitoare) şi .

Oferta cuprinde atât ceasuri bărbăteşti . Ceas de mână tactil unisex EONE Bradley cu curea grena de piele acoperită. Ceas vorbitor, de mână, în limba engleză, metalic, cu cronometru şi afişaj digital. Caracteristici principale Sticlă minerală Descriere Un ceas de mână subțire.

Acest ceas „spune” automat cât este ora la fiecare orǎ fixă sau manual prin apǎsarea unui buton. Această funcţie, plus cifrele mari şi uşor de citit fac acest ceas . Ceas de mana vorbitor - Lei, Ceasuri, Ceasuri unisex. Deşi acum au ceasuri de mână vorbitoare, mult mai bune, speră ei, multe dintre persoanele nevăzătoare încă mai folosesc ceasurile clasice, . Asta crede Radu Vasile, un nevăzător din Constanța, de profesie informatician, care a primit, în premieră, un ceas de mână vorbitor în limba . Va informam ca Filiala Judeteana Cluj detine ceasuri de mana cu sinteza vocala.


Ceasul vorbitor este prevazut cu voce in limba romana si alarma.

Nou: Ceas vorbitor, de mână, bărbătesc, cu cadran cu limbi, alarmă, calendar, cifre mari şi uşor de citit. Ceasul este vorbitor: spune ora in limba engleza. Diametrul carcasei ceasului: 40mm. As fi interesat de cumpararea unui ceas care sa anunte vocal cat e ora. Bărbați Ceas Sport Ceas La Modă Ceas de Mână Quartz Japonez LCD . Acest ceas spune automat cat este ora la fiecare or fixa sau manual prin apsarea unui buton.


Aceasta functie, plus cifrele mari si usor de citit fac acest ceas . Primele de ceasuri utile persoanelor cu handicap vizual au fost. Preturi si oferta de produse din gama ceas vorbitor de mana din toate magazinele online din Romania. Ceas de mana vorbitor, Ceas Smartwatch IMK K88H . Ceas de mana LED cu cadrane auto. Ceas Casio Collection MTP-1141PA-1A - Ceas barbatesc.


Ceas pentru Barbati Casio Digital A178WA-1ADF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare