joi, 9 noiembrie 2017

Roca obiecte sanitare cui

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . Informaţii despre companie şi produse aparţinând brand-ului de toalete şi băi Roca în Romania. Cataloage şi noutăţi Roca în materie .

ROCA OBIECTE SANITARE SRL - CUI 186566- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Millions of internet users are looking for companies like yours right now.


Register your company on the Kompass directory and make your company profile shine.

Bucuresti: ROCA Obiecte Sanitare, parte a grupul spaniol ROCA, produce si comercializeaza in Romania solutii . Locuri de munca ROCA OBIECTE SANITARE. Pentru angajari la ROCA OBIECTE SANITARE poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Date de contact ale ROCA OBIECTE SANITARE S. Adresa: B-DUL PRECIZIEI BUCURESTI, Judet: MUNICIPIUL BUCURESTI. ROCA OBIECTE SANITARE SRL cui 18656602.


Adrese, persoane de contact, telefoane ROCA OBIECTE SANITARE Sediu principal Bucuresti Distribuitor Bucuresti - CADOREX Bucuresti Distribuitor Ilfov . Cumpara de la Jolly, de oriunde in tara, prin comenzi online.

Pentru obiecte sanitare Roca viziteaza si showroomul nostru. Informatii GRATUITE si complete despre firma ROCA OBIECTE SANITARE SRL cui 186566din Bucuresti. Telefon, date de contact, cifra de afaceri si rapoarte . Roca și-a început activitatea producând calorifere din fontă pentru încălzirea gospodăriilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. ROCA OBIECTE SANITARE SRL, localitatea Sector judet Bucuresti Ilfov.


ROCA OBIECTE SANITARE SRL a fost infiintata in anul 2006. De la fondarea sa in 19, compania Roca a crescut repede formand fabrici si filiale in toata lumea, pana a devenit lider pa majoritatea pietelor unde opereaza . Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Obiecte sanitare roca la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare