luni, 20 noiembrie 2017

Tipuri de deseuri

Informaţii preluate de pe site-ul web al EIONET. Aici veţi găsi informaţii de bază despre diferite tipuri de deşeuri: unde sunt ele generate, compoziţie, cantitate, . Deșeurile gestionate pot fi atât solide, cât și lichide sau gazoase, precum și cu diverse. După proveniență, pot fi deosebite următoarele tipuri de deșeuri:.


Deseurile sunt acele substante sau obiecte pe care detinatorul le inlatura sau are intentia sau obligatia de a le inlatura, dintre . Deseuri municipale si asimilabile, care sunt deseuri generate in mediul urban si rural. Ele sunt grupate in: A– Deseuri menajere, provenite din activitatea .

După proveniență, pot fi deosebite următoarele tipuri de deșeuri: A. Deșeuri municipale și asimilabile, care sunt deșeuri generate în mediul . Deşeuri menajere, provenite din sectorul casnic sau din sectoare similare. Inventarul generării şi gestionării deşeurilor se realizează anual, pe tipuri de. Alte tipuri de date şi informaţii specifice legate de generarea şi gestionarea anumitor fluxuri de deşeuri sunt colectate de Agenţia Naţională pentru Protecţia . Deseuri de la prelucrarea lemnului si producerea placilor si mobilei, pastei de hartie, hartiei si.


Tipuri de deseuri acceptate conform autorizatiei de mediu. Catalogul tipurilor de deseuri aplicabil in depozitul de deseuri nepericuloase comuna Ghizela . Concesionarul va recepționa doar deșeurile solide municipale livrate de concesionarii serviciilor de colectare desemnați .

Tipuri de deşeuri periculoase din deşeuri menajere. Deşeurile periculoase sunt definite în Anexa 1A a Ordonanţei de Urgenţă nr. Ce deseuri trebuie colectate selectiv si reciclate?


Asa de multe încât, Uniunea Europeana a redactat o lista lunga – ca sa nu ne scape ceva si în care sunt stabilite de tipuri mari de deseuri! Deseurile radioactive rezulta, in principal, din trei tipuri de activitati:. Romania si tipurile de deseuri generate de acestia sunt prezentate in tabelul de mai jos: . Tipurile de deşeuri prevãzute în anexa nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare