miercuri, 8 noiembrie 2017

Hotel onix ranca revelion

Oltenia în Ardeal într-un peisaj incredibil, la km de orașul Novaci se deschide ochiului o zonă pitorească, Rânca. Oferte si pachete Revelion 20in Ranca. Situat în staţiunea de schi Rânca, la 1de metri de pârtia de schi M Hotelul Onix oferă vedere la munte şi un restaurant unde puteţi lua micul dejun.

Am petrecut revelionul la acest hotel impreuna cu iubita mea si va pot spune ca mai bine mergeam intr-un club. Hotelul a pus la dispozitia invitatilor spatii in . Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Hotel Onix Ranca. Pozitionare pe harta si parerile turistilor despre .

Hotel Onix Ranca, cazare Ranca, rezervari Hotel Onix, prezentare Hotel Onix, poze Onix, fotografii Hotel, peisaje Ranca, obiective turistice Ranca,galerie foto . Hotel Onix Ranca, Date contact Hotel Onix, Cazare Ranca Hoteluri, Prezentare. Cazare, Oferte Paste Craciun Revelion 20Ranca, cazari Hotel Onix Ranca.

Cazare Rânca - oferte de cazare în Rânca cu tarife, fotografii, numere de. Hotelul pune la dispoziţia vizitatorilor un ambient plăcut, cu camere unicat în . Cauta-ti o pensiune in Ranca sau un hotel in Ranca in lista unitatilor de. Gilort, (vis-a-vis de ONIX), Ranca, Gorj. Astra Travel - Revelion Ranca, oferte Hotel Onix , Ranca , Romania. Pensiune Ranca - SAFIR- Cazare Ranca Revelion Camere confortabile si moderne.


Tarifele camerelor variaza intre si de euro. Obiective turistice Ranca , imagini Ranca , harta Ranca , Revelion 20vile,. Hotelul Onix este destinatia ideala atat pentru o vacanta relaxanta in mijlocul . Hotel NT este o oază de relaxare în vârful munților. El oferă de camere luxoase, un restaurant încăpător împreună cu o terasă mare și o sală de conferințe.


Turisttt: Preturi de cazare Craciun si Revelion? Se gaseste in statiunea Ranca, in imediata apropiere de hotelul Onix, spre fosta cabana Ciuperca si hotel . Situata la 500m de centrul statiunii (hotel Onix), la distanta egala de partia principala Msi de cea profesionista de pe varful papusa, pe drumul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare