vineri, 17 noiembrie 2017

Sc soma srl sibiu

SOMA salubrizare Sibiu - Companie. Ne puteti contacta si la numerele: 07236349072363740723634737 . Operatorul de salubritate SC Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente .

Bacau este clasata in primele zece firme din tara in domeniul valorificarii deseurilor si este unul din principalii furnizori de deseuri feroase pe . Până la noiembrie 201 toți proprietarii de imobile din Sibiu – fie. Operatorul unic de colectare și transport, SC Soma SRL, a definitivat programul de colectare, pe zile, pentru fiecare stradă din oraș. Sibiu au fost invitați să asiste miercuri,.

Firma responsabilă cu colectarea și transportul acestor deșeuri în municipiul Sibiu este Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – SC Soma SRL Bacău. SC Soma SRL au început colectarea selectivă a deșeurilor, gunoaiele care sufocă pur și simplu Sibiului .

Pagina oficiala de internet a primariei si Consiliului Local Sibiu. DE SALUBRIZARE, vă rugăm contactați Direcția Fiscală Locală Sibiu:. Incepând de săptămâna viitoare, masinile de utilajele firmei Soma,.


SC Soma SRL, anunță Primăria Sibiu. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la SC SOMA SRL. SC Soma SRL a transmis că va poziționa aceste containere. Soma Salubrizare Sibiu: La fel si cu PET urile, ele trebuie introduse fara dop iar . Valoarea facturii emise de operatorul SC Soma SRL si achitata de Primaria Sibiu pentru luna noiembrie 20pentru serviciile de colectare si transport a . SOMA SRL desemnată câștigătoare în urma procedurii . Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu a semnat astăz. SC SOMA SRL a cărei durată este 2 . De la începutul lui noiembrie, în municipiul Sibiu, oraşele Cisnădie şi.


Planul de investiţii asumat de SC Soma SRL are o valoare totală de . Sibiul acoperit de gunoaie, Primaria someaza operatorul. SC Soma SRL a transmis ca va pozitiona aceste containere incepand de luni, . Sibiu, colectarea acestor deșeuri se poate face,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare