vineri, 24 noiembrie 2017

Case batranesti renovate poze

Renovarea unei case, fie ca vorbim de modernizarea unei case. Renovarea unei case bătrâneşti de lemn. Se spune ca e mai simplu sa construiesti o casa de la zero, decat sa renovezi una veche.

Se cauta o casa veche, batraneasca, situata intr-o zona idilica, sa zicem la Breaza. Nu conteaza starea jalnica in care se afla, din contra, asta . Renovare casa batraneasca - Nu stiu daca se potriveste ariei, insa caut niste sfaturi. Daca e nevoie, voi face si niste poze si le voi pune aici.


Pagina din - Case vechi renovate! Bucuresti, pret renovare casa nationalizata . Casa batraneasca renovata - proiect de locuinta de vacanta. Voteaza: Rating curent renovare casa veche: ( din voturi).

Daca imi trimiti o adresa de mail iti trimit citeva poze cu ce a fost si ce e acum. Intr-o Romanie plina de constructii indoielnice, casele batranesti,. Case de vanzare - Anunturi gratuite - casa batraneasca. MAGURELE, Ilfov, strada Unirii, teren 21mp cu casa batraneasca. Case de vanzare Arges - Anunturi gratuite - casa batraneasca.


Renovarea casei batranesti a presupus imbinarea elementelor. Casa din poveste” este o casa veche de chirpici, pe care ei au consolidat-o, renovat-o si extins-o. Acoperisul este din sindrila, izolatia din pod . Constructia o casa batraneasca, renovata si reabilitata. Pentru case batranesti renovate poze iti oferim multiple optiuni de alegere.


O casa foate veche, nelocuita de multi ani, poate fi renovata fara a investi neaparat sume exorbitante de bani. Avem anunţuri de proprietăți de vânzări cu prețuri începând de la 4€. Proprietăți cu fotografii pentru căutarea casa batraneasca renovata. Casa batraneasca 3camere din paianta, renovata bae, bucatarie, m, curte 18Min oras . VANZARE casa MIHAILESTI, renovata recent, constructie 201 suprafata teren 421mp.


VANZARE casa COMUNA MANASTIREA (Giurgiu), casa batraneasca, . Vila cu etaj si camera in militari recent renovate in zona linistita si locur. Teren 2mp cu casa batraneasca - Damaroaia - Bucurestii Noi poze .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare