joi, 3 mai 2018

Aparat peeling cu ultrasunete

Aparat de microdermabraziune sau peeling cu ultrasunete, atat pentru exfoliere cat si pentru introducerea substantelor active in piele. Popularitatea acestui aparat se datoreaza faptului ca este usor de utilizat, are un pret accesiv, iar rezultatele tratamentelor sunt excelente. Aparat cu ultrasunete, cu pistoale pentru tratament facial si corporal.

Peeling-ul cu ultrasunete (Ultrasonic Peeling) este o procedura non-invaziva si non- abraziva de exfoliere a pielii. APARAT CU ULTRASUNETE COMPACT EEF7cu un design modern si cu un suport masiv pe rotile. PEELING CU ULTRASUNETE EEF311A Peeling-ul cu ultrasunete este o procedură.


Aparat peeling cu ultrasunete portabil.

Peeling -ul cu ultrasunete este o procedura non- invaziva si un proces non- abraziv de exfoliere a pielii. Afla detalii despre Aparat peeling cu ultrasunete portabil si vezi parerile celorlalti. Reduceri, promotii, oferte speciale la Aparate diverse pe ShopMania. Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă. Peeling ultrasunete - Peeling-ul chimic este recomandat pentru imbunatatirea aspectului pielii,.


Cu ajutorul aparatului putem efectua si un peeling de mare finete cu ajutorul spatulei cu vibratii. Prin intermediul generatorului de unde elastice pulsate, si a . Tratamentele cu ultrasunete sunt influientate de cativa factori. Cum sa alegeti un aparat de microdermabraziune de calitate?

Aparat Microdermabraziune si peeling cu ultrasunete Wellness Global Service este un brand distribuit de Shop. Ultrasonic Beauty Instrument, aparat cosmetica ultrasunete. Aparat pentru masaj facial cu ultrasunete si vibratii. Functioneaza pe baza unei singure baterii AAA si nu are butoane de actionare, ci vibreaza automat la . QMED 235-JB-10- aparat pentru exfoliere (peeling) cu ultrasunete,semi-professional, pentru uz acasa sau in saloane de cosmetica. Cumpara Aparat cu ultrasunete pentru peeling, curatare faciala, comedoane, efect de lifting - skin scrubber online de la eMAG la pret avantajos.


Tratament cu ultrasunete la Salon Afrodita by Claudia, Sos. Spune, de asemenea, încă un ,,adio” tratamentelor chinuitoare şi metodelor neplăcute de curăţare facială! Scapă de teama reacţiilor adverse!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare