luni, 7 mai 2018

Triumf dex

Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru triumf din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM. Definiții, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru triumf din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definitie triumf - afla ce inseamna triumf si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline.

Roma antică) Celebrare a unei victorii prin intrarea solemnă în oraș a comandantului biruitor, pe un car tras de patru cai albi și . Sinonime: preamărire, slăvire, glorificare, consacrare, elogiu, triumf. Sinonime: izbândă, victorie, învingere; reușită, succes, triumf. Un arc de triumf este un monument în formă de portic arcuit, cu una sau mai multe arcade, decorat bogat cu basoreliefuri și inscripții, amplasat pe o arteră de .

Roma antică) Celebrare a unei victorii prin intrarea solemnă în oraș a comandantului biruitor, pe un . Definiții pentru triumf din dicționarele: DER. Victorie în război, succes moral, fală. Roma antică) Celebrare a unei victorii prin intrarea solemnă în oraş a comandantului biruitor, pe un car tras de patru cai albi şi .

Este vorba, bineînţeles, de marele triumf editorial al Dicţionarului explicativ al limbii române (DEX), celebrul DEX, care a atins, după cum afirma, nu de mult, . De asemenea, oficialităţile prezente la Parada Militară de Decembrie sunt invitate să viziteze Arcul de Triumf, unde va fi amenajată o . Conjugarea verbului a triumfa în limba română (dex). Trec pe sub Arcul de Triumf din faţa Palatului de Justiţie, apoi trec de leii. Hain” e un alt cuvant depistat in limba franceza despre care dex-u . Articole din DEX scrise de Mister Incognito. DEX , doar ca fiind mai accesibil poti citit DEX-ul și online.


Dictionar arc - DEX online - semnificatie arc definitie dexonline - Dictionarul explicativ. Arc de triumf = monument în formă de portic arcuit cu una sau mai multe . And rendurz tonz and situz dizmal synz, Qor bluids prs in triumf 1z pareded ! Go burston onwur sod ov set and pqor Aq on-dex ov 1mprsv'ment and ov . Spiritualizarea senzualităţii este numită iubire: aceasta este un mare triumf peste. Anchetarea Guvernului României de către DNA - o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare