marți, 15 mai 2018

Branduri din moldova

Descoperă brandurile moldovenești de calitate. Ce au pregătit Vasconi, Zorile, Mallena, Ludmila Storojuc și DiVero pentru Moldova Fashion Days. Produse fabricate în Moldova, catalogul complet al companiilor moldovenești și a produselor autohtone selectate după categorii și tipul de afacere, informații .

Madame Lucie MallDova Manhattan ManOpera Medpark Micuşa Stil Mobiasbancă Mobvaro-M Moldcell Moldova Agroindbank 53 . Celelalte branduri care s-au afirmat deja pe piața internă sub umbrela brandului de țară „Din Inimă – Branduri de Moldova” sunt: „Alina . Cel de-al treilea magazin „Din Inimă”, amplasat pe o suprafață de 20m² în Centrul Comercial „UNIC”, își deschide larg ușile pe 25 . DIN INIMĂ branduri de Moldova sau „Îmi plac brandurile din Moldova” este o campanie unică, națională, lansată în 20de APIUS cu sprijinul .

Proiectul de Competitivitate al USAID susține eforturile Republicii Moldova de a promova o economie puternică, diversificată și orientată spre export, . Continuăm să descoperim azi #OAMENIDININIMĂ, pe cei care înfruntă frică și scepticismul pentru a dezvolta afaceri în Moldova. Oameni din inimă” vorbim despre cei care stau în spatele celor mai cunoscute branduri locale ale industriei ușoare. Cricova, Purcari şi Bucuria sunt trei cele mai scumpe branduri moldoveneşti ale anului 2012.


Datele aparţin agenţiei MPP Consulting, care a . Evenimentele „Din Inimă” ar putea dezvolta o nouă nișă de turism-Turismul de modă. E posibil de dezvoltat această nișă pentru . Revista „VIP magazin” a desemnat „Top 1branduri de succes din Moldova”. Astfel, în urma votului online, dar și a deciziei unei echipe de .

Moldova de Ziua Îndrăgostiților și care au fost cele mai . O seară de vară în compania designerilor autohtoni și a unui public select . Republica Moldova au câștigat premii în cadrul celui mai mare concurs internațional de vinuri din Japonia. Branduri de Moldova” a fost prezentat la Conferința Internațională privind Proprietatea Intelectuală și Dezvoltarea, . Un top al celor mai îndragite 1de branduri românesti arata ca doar câteva marci îsi au radacinile în Regi. Revista „VIP magazin” a dat start unei noi ediții a proiectului media Top 1branduri de succes în Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare