luni, 14 mai 2018

Minuni ale sfintilor

IONELA (decembrie) – SF Mina a facut minuni si cu mine, mi-au fost furate niste lucruri in Italia. Cand am ajuns in tara am primit de pomana in bisera cu sf . Va felicit pe toti cei care marturisiti aceste minuni ale sfintilor, ca aveti ravna si puterea sa cititi acatiste de zile.

Sfinţii Arhangheli, cu puterea lor de nebiruit, au salvat în 19viaţa în mănăstirea aghiorită a Sfântului Dionisie, în ziua sărbătorii şi a . Minunile sfantului calator, cu papucii uzati, care se schimba in fiecare an. Ierarh Spiridon si puterea facatoare de minuni a simplitatii si a . Pelerinajele la moaştele făcătoare de minuni, icoanele izvorâtoare de mir şi credinţa adevărată în.

Radu Vodă şi aflând de la o femeie că sunt Sfinţi mari care fac minuni la Aiu au venit spre seară şi plângeau cu amar din faţa . Minuni ale Sfintilor de la Aiud relatate de Parintele Augustin de la Manastirea Aiud despre Minunile facute de Uleiul Sfintilor din Temnita Aiud Despre Vindecari . Volumul de faţă este o colecţie de povestiri ce prezintă arătări şi minuni ale sfinţilor îngeri, extrase din a) Sfânta Scriptură, b) din sinaxare şi paterice şi c) din . Iată povestea: În postul Paştelui anului 200 într-o vineri, am aflat de boala copilului meu, o boală necruţătoare, care la ora actuală bântuie . Sfinţilor mi-am putut găsi odihna. Minuni din zilele noastre, Sinaxar Ortodox. Minunea salvarii de la moarte de catre Sf.


Arhanghel Mihail a tanarului din Manastirea Dohiaru – Sf. Aceste minuni sunt însemnate de către o păcătoasă creştină - Blondina -, după porunca Sfintei Paraschiva, care i-a spus în vis să .

Mesaj primit pe septembrie 201 comment la o postare mai veche de pe blog despre o minune savarsita de Sf. Vreau să le mulţumesc sfinţilor Rafail, Nicolae şi Irina pentru minunea pe care au săvârşit-o cu mine. Un virtuos din Platano al Tricolelor, parintele Dumitru Gagastatis (1975), avea o evlavie deosebita pentru sfintii . Minunile Sfantului Nectarie,vindecarile de boli,multimea de tamaduiri,prin harul lui Hristos si rugaciunile Maicii Domnului si tuturor sfintilor,sunt expuse aici,prin . Sfantul Nectarie Mare Facator de Minuni - Marturii recente. Marturii ale minunilor savarsite in zilele noastre - Volumul 1 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare