vineri, 18 mai 2018

Impletituri din hartie youtube

Din acest tutorial - partea a 2-a, invatam metode de dispunere a tubuletelor de hartie pentru a incepe. Tutorial impletituri din hartie - cum se. Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe un cos.

Ca suport am folosit o rolă de carton, ce a ramas de la hartia igienică, iar pentru a împleti efectiv am. In acest video veti vedea cum se aplica flori pe impletiturile din hartie de ziar prin tehnica decoupage .

Vom face impletituri cu tubulete si impletituri cu tubulet. Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe. Vom invata sa infasuram hartia de ziar astfel incat sa obtinem tubulete.


Toate clipurile cu genti de hartie de pe acest canal le gasiti aici . Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe un cos cu fundul.

Materiale folosite: hârtie (revistă), un borcan din sticlă, lipici. Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum putem obţine din hârtie de ziar un obiect decorativ cu totul. Vom aplica acelaşi procedeu şi atunci când am terminat împletitura şi trebuie să fixăm capetele. Un gând despre „Cum se face un cosulet decorativ din hartie – tutorial video”. Paper Wicker Arts'n Crafts - Impletituri din hartie a adăugat fotografii noi.


Erau împletite din rămurele şi culoarea lor era maro spre vişiniu. Coşuleţ din hârtie împletită – Tutorial. Daca pentru partea cu impletitul propriu-zis nu am apucat sa fac fotografii la toti pasii, la partea cu confectionarea betelor, m-am descurcat.


Daca studiai mai mult forumul cu impletituri, gaseai mai repede raspunsul. Tutorial - in care invatati cum se fac tubuletele din hartie folosite la impletiturile din hartie. Găsește și salvează idei despre Flori din hârtie pe Pinterest, catalogul cu idei al întregii lumi. Vezi mai multe despre Flori de hârtie.


Cu putina indemanare vei avea in casa o coronita deosebita, unica, din dopuri de pluta, globuri, hartie sau alte materiale inedite. Cosulet impletit din hartie reciclata. Coșulețul esta făcut după modelul celui de pe.


Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului. Palarie de soare impletita manual din hartie de ziar. EDINIRCROCHEVIDEOS NO CANAL DO CROCHE PASSO-A-PASSO.


Origami, (din japoneză, hârtie împletită) constituie arta plierii hârtiei colorate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare