vineri, 11 mai 2018

Uractiv junior pret

URACTIV Junior capsule Fiterman Pharma, produs din gama Produse pentru. Formula special creata pentru sanatatea tractului urinar la copii incepand cu varsta de ani. Cu mai eficient decat un alt sirop cu merisor in mentinerea sanatatii tractului urinar la copii de la an.

Creat special pentru a veni in ajutorul copiilor predispusi la infectii urinare, se distinge prin combinatia unica de extract de merisor si albastru de metilen. Uractiv Junior: pentru mentinerea sanatatii tractului urinar la copiii de la ani. FITERMAN Mentinerea sanatatii aparatului urinar! URACTIV Sirop Cu mai eficient decat un alt sirop cu merisor in mentinerea .

Prospect Uractiv junior - Fiterman Indicatii: Pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului uri. Uractiv Junior (CPS) este un supliment alimentar de la Fiterman, bogat in extract uscat din fructe de merisor, care are principalul. Uractiv Junior este un supliment alimentar care previne si trateaza infectiile urinare.


URACTIV Junior capsule Fiterman Pharma. URACTIV Junior – actiune similara antibioticelor in mentinerea sanatatii tractului urinar la .

Uractiv Junior x capsule Fiterman. Producător: Fiterman Pharma Cod produs: 890. Uractiv impotriva infectiilor urinare, capsule la cel mai bun pret, online de la Catena! Cumpara produsul Uractiv impotriva infectiilor urinare, capsule la cel . Uractiv Mami poate fi administrat pe durata sarcinii si alaptarii, iar pentru infectiile tractului. Pretul recomandat al produsului este de de lei.


Preturile sunt exprimate in lei si includ TVA. La promotie participa: Uractiv cps, Uractiv drink pl. Uractiv sirop 1ml, Uractiv junior cps, Uractiv mami . Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei. Cumpara acum URACTIV JUNIOR 30cps + URACTIV TEST(gratis) FITERMAN la cel mai mic pret. Uractiv Junior 30cps Fiterman comanda acum online la cel mai bun pret si profita de ofertele speciale.


Accesați Pret - Pret: Uractiv capsule cutie cu blistere a capsule este disponibil in farmacii la un pret mediu de lei. Fiterman Uractiv Junior 30cps Indicatii: Pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar. Uractiv Day by Day gel pentru igiena intima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare