vineri, 4 mai 2018

Butoaie inox cu capac reglabil

Butoi inox doua modele pentru fermentare si pentru stocare cu capac flotant cu ulei parafin pentru pastrarea vinului capacitati cuprinse intre 1litri si 3litri . Rezervor din inox cu capac flotant pentru vin - 3litri - Descriere: Rezervoare din o? Butoi 1lt echipat ( butoi , capac flotant, capac praf , trepied si robinet) = 203 .

Cistenele din gama ECO FPN sunt destinate pastrarii lichidelor alimentare precuvinul, apa, tuica etc. Prin existenta capacului plutitor si a garniturii . Rezervoare din oțel inoxidabil (INOX AISI 304) cu capac flotant pentru fermentare și stocare, cu CEA MAI MARE grosime a tablei de pe piață. Contine: -capac flotant -garnitura din silicon alimentar -capac.

Acum la preturi fara concurenta butoaie de vin cu capac flotant din polipropilena,profesionale ideale pentru vinarii si persoane fizice care . Cisterne inox pentru stocare si fermentare, fund plan, capac flotant cu garnitura. Palnie fermentare pentru damigene, butoaie sau cisterne, cu fixare in dop .

Afla detalii despre: vand butoaie inox alimentar cu capac reglabil. Optional (costuri suplimentare) -capac anti-praf -usa de vizitare (pretabila pentru cisterne de peste 00L). Cisterna Inox cu capac flotant 1litri. Butoi vin din PE alimentara Litri.


Capacul flotant este sustinut de o mica macara atasata de corpul. Oferte BUTOI BUTOI VIN INOX ALIMENTAR CAPAC REGLABIL - Vanzari, Cumparari, Servicii BUTOI BUTOI VIN INOX ALIMENTAR CAPAC REGLABIL . Agro-Catalog ofera instalaţii:vase din inox dedicate micilor producatori. Conceptul container nou, care reflecta caracteristicile traditional de butoaie din lemn, . Butoaiele din inox pot fi utilizate pentru depozitarea următoarelor lichide: - Vin - Bere - Apă - Lapte.


Butoi din inox pentru vin Contine: - capac flotant - capac de praf - robinet - Picioare de sustinere Grosimea materialului de mm. Oferta echipamente alimentare: Produs: Rezervor din inox cu capac flotant. Capacul lor plutitor din inox (INOX AISI 304) este echipat cu o . Cilindru perforat din inox, echipat în interior cu un ax cu palete.


Role de teflon de diametru 2mm (distanţa dintre role este reglabilă). Capacul flotant este dotat cu o supapa uni-sens pentru a facilita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare