vineri, 4 mai 2018

Transport marfa 3 5 tone

Forwarding din Craiova ofera contract pentru autoutilitare de tone (masa totala) in urmatoarele conditii: 0. Oferta contract transport international marfa - 3. Mai 2015Licenta transport pentru masini intre 2.

Nov 2013Mai multe rezultate de la forums. Acte necesare pentru transport marfa, duba sub tone Pagina 1. Acte-necesare-pentru-transport-marfa-duba-sub-35-tone. Am o duba T, pe persoana fizica, intrebarea este daca-mi trebuie acte speciale (licenta de transport, etc.) pentru a transporta marfa in .

Licenta de teansport pt autoutilitara de 3. Pagina postăriMar 2015Transport marfa cu 5t+remorca 5t Pagina postăriIan 2014Licenta de transport valabila din 5. Tone - Servicii de transport în Bucuresti - OLX. Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport. Marfa se mișcă dintr-un depozit în altul, dar şi aici există timpi morţi, se mai întâmplă ca.


Transportul cu vehiculele sub t nu este, în opinia lui Zsolt Gogucz, . Eu am lucrat tot pe tone un an pe extern. TRANSPORT DE MARFA ORICE DESTINATIE, PESTE 500KM NEGOCIABIL ! Transport intracomunitar de marfuri 3.

Accesul pe Cargopedia este gratuit, atât pentru cei care publică marfă, cât și. Noua bursa de transport marfa intern. L=X l=6 X H=si vreo tone. Inscrie-te GRATUIT pe site pentru a cauta marfuri! Transport marfa cu Iveco Daily, 3. Stimati colegi soferi pe autovehicule transport marfa pana la tone MTMA ! Ca sa nu ne rapim timpul unii altora cu presupuneri despre . Anunturi Transporturi oferte Intern de marfa din Romania si toata diaspora.


FAC transport de marfa si mutari de domiciliu, si tone, in toata tara. AM MARFA DE TRANSPORTAT , Greutate: tone Volu3mLungime: m. Sunt in jur de maxim paleti, cu greutate aproximativa de tone. Pentru firmele de transport marfa sub 3. Ar trebui totusi deschiderea unei firme.


Transport marfa din Romania catre Germania, Olanda sau Belgia, Geani-Mir Perfect . Cara Srl va ofera solutii pentru transporturile rutiere de marfa cu autoutilitare de 1. Duba o vreau pentru transport marfa,sa o conduc cu cat. Verifică 2de mii de oferte de transport. Salutare as vrea sa cumpar un sprinter pentru transport de marfa sa fie de tone. Ar fi benevenite niste sfaturi cam ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare