joi, 10 mai 2018

Primaria constanta autorizatii

Registrul Autorizaţii Construcţii - cu căutare după ani. ROYAL EVENTS FOOD SERVICES SRL, Autorizaţie activităţi alimentaţie publică, 95 06. Baruri si alte activitati de servire a .

Regulamente parcări - inventarul locurilor de parcare din municipiul Constanța si regulamentul de organizare, funcționare și rezervare a parcărilor - HCL 30 . Sunt prezentate direcţiile primariei şi o secţiune de acte şi decizii. Registrul Autorizaţii Desfiinţare - cu căutare după an. Primaria constanta autorizatii - Constanta.

Reprezentantii Primariei Municipiului Constanta au demarat, incepand de ieri, actiunile de deratizare, pe domeniul. SC Magenta Construct SRL continuă investiţiile imobiliare! Primăria Constanţa patru autorizaţii de construire, . Aceasta este reacţia constructorilor din Constanţa faţă de faptul că de aproximativ două luni Primăria nu mai emite autorizaţii de construcţie şi . Stirile zilei din Social : Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Constanţa este blocat de mai bine de o lună de zile, de când nu mai are . Spaţiul verde din Constanţa dispare, treptat, sub coloşi de beton.


Primăria Constanţa nu este însă îngrijorată. Activitatea de urbanism a Primăriei Constanţa este, în continuare, o problemă pentru cetăţenii care doresc să construiască un imobil, . Nivelul sumelor plătite ilegal la Primăria Constanţa pentru eliberarea unor certificate de urbanism sau autorizaţii de construcţie depindeau de .

De aproape două luni, nimeni nu mai poate construi din cauza faptului că Primăria Constanța nu mai poate să emită autorizaţii de construcţie . Primăria Constanța s-a înmuiat și, chiar astăzi, a dispus să se facă. Soacra preotului spune că ginerele ei „a obținut autorizare verbală de . Primăria Constanța, Constanta, Romania. Pagina oficiala a Primariei Municipiului Constanta. Pe noiembrie, Tribunalul le-a dat câştig de cauză, în parte, şi a anulat autorizaţia de construcţie eliberată de Primăria Constanţa, în 2010.


Taxa pentru eliberarea autorizaţiei de construire pentru orice altă construcţie. Primarului Municipiului Constanţa, . Primaria Constanta organizeaza concurs pentru ocuparea functiei vacante. Serviciul Autorizatii in Constructii, Directia de Urbanism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare