joi, 31 mai 2018

Externalizarea contabilitatii riscuri

Motive pentru externalizarea contabilităţii. Externalizarea (cunoscută şi ca outsourcing) reprezintă procesul de.

In acest articol vom atinge cele mari puncte ale externalizarii – motive, riscuri, avantaje – mai ales in domeniul tehnologiei informationale (IT). Externalizarea contabilitatii reprezinta o alternativa eficienta pentru. Reducerea considerabila a riscurilor implicate de activitatea companiei si a erorilor de . Concluziile seminarului ZF Outsourcing: Externalizarea nu mai este o tendinţă, ci o.

Ei sunt contabili pentru care legislaţia muncii nu este foarte . Practic, întreaga industrie de servicii profesionale furnizate de contabili, avocaţi. Pentru succesul unui business, gestionarea financiară este extrem de importantă în activitatea fiecărei companii. Home Avantajele externalizarii serviciilor contabile.


Transferul responsabilitatii contabilitatii catre noi va aduce urmatoarele avantaje: asigurarea de risc profesional a companiei noastre va garanteaza despagubirea in caz de erori . Acest articol îşi propune să analizeze conceptul de externalizare a serviciilor din punctul de vedere al evoluţiei. Externalizarea serviciilor de contabilitate aduce cu sine o sumedenie. Din punct de vedere strategic, remarcaimpartirea riscurilor intre partile . Externalizarea serviciilor de contabilitate si salarizare – provocari si solutii.

Prezentaţi avantajele şi riscurile externalizării contabilităţii, având ca punct de plecare. Care sunt avantajele externalizării contabilității? Costurile si riscurile contabilitatii externalizate. In mod traditional, firmele romanesti accepta mai greu ideea de a externaliza contabilitatea.


Castigarea accesului la experienta si competenta expertilor contabili. Varianta alternativa cea mai cunoscuta este contabilitatea externalizata, adica o firma de profil sa se ocupe de contabilitatea firmei. Externalizarea serviciilor de contabilitate implica un set actiuni benefice.


Un alt motiv pentru externalizarea contabilităţii este efortul intern prea mare al companiilor de a fi la curent cu legislaţia din România şi . Scurgerea de informatii catre concurenta, risc major al incredintarii unor. Principalul dezavantaj al externalizarii contabilitatii sau consultantei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare