joi, 24 mai 2018

Observator astronomic feleac

Se pare că prima încercare de a constitui un observator astronomic la Cluj. Telescopul de cm, acum depozitat în lăzi la stația din Feleac . Cluj-Napoca, observatorul astronomic Andromeda Cluj,.

Eclipsa a adunat peste de amatori la observatorul din Feleac care au venit sa ia . The picture with the title Feleac, judeţul Cluj, România - Observatorul Astronomic; Astronomical Observatory was taken by the photographer Ilie Olar on April . Observatorul Astronomic din Cluj FOTO Lucian Fanea. Cartierul Zorilor si unul pe Feleac, din care doar cel din cartierul Zorilor este deschis .

Langa statia meteo din Feleac ai cea mai frumoasa priveliste asupra Clujului, mai. Observatorul Astronomic Cluj-Napoca. Observatorul tine de Universitatea Babes-Bolyai iar adresa corecta este Strada Ciresilor nr. Un alt observator apartinand de Academia Romana se gaseste in localitatea Feleacu, .

Construit intre anii 1920-19Observatorul Astronomic Cluj a constituit. Feleacu, cercetarile vizand domenii din astrofizica, . Feleacu, 4072Feleacu, România – Locație excelentă - arată harta. Feleacu Ski Resort km; Observatorul Astronomic km; Parcul Narciselor 3 . Primarul comunei Feleacu, Nicolae Balea, susţine că în maximum patru ani. Feleacu (partener PObservatorul Astronomic Cluj - Statia Feleacu) gi repectiv.


Mdripel (Partener Pl BITNET CCSS- Statia Mariqel). Ieșirea din traseu este pe drumul ce duce la Casele Micești (comuna Feleac), la câţiva metri sub Observatorul Astronomic. Clujul Pedaleaza, etapa care a avut ca punct de start-sosire Observatorul Astronomic din Feleac.


Situat pe Strada Observatorului numărul 12 în cartierul Zorilor din Cluj Napoca,. Grădina Botanică, Observatorul Astronomic şi Sigma Shopping Center. Coborâţi Dealul Feleacului pe drumul european E– drum care după . Strada Ciresilor, Cluj-Napoca 40048ROMÂNIA Observatorul astronomic Feleac Cluj.


Observatorul astronomic Timisoara Piaţa Axente . De acolo pe langa Observatorul Astronomic am coborat in Feleacu, am traversat DN pana la partia de schi. Am continuat pe sub Soseaua de centura, . Am mers cu masina in Feleac la Observatorul Astronomic si de acolo pe biciclete spre Salicea pe la Casele Micesti. Dupa ce am montat scaunele de biciclete .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare