luni, 27 iulie 2015

Cada fonta romstal

Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Cazi simple fonta la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. CADA FONTA ANAIS CU GAURI PT MANERE, MONTAJ INGROPAT, INCLUDE SUPORT, L.

CADA DIN FONTA ORIENT, PT MONTAJ INGROPAT, INCLUDE SUPORT, L. Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Cazi simple la cele mai bune preturi. Iti oferim cazi din acril cu sau fara panou, cazi cu picioare pentru un stil elegant sau cazi din fonta pentru pozitionare centrala.

Chiar si la capitolul accesorii, ai de . CADA FONTA ANAIS CU GAURI PT MANERE, MONTAJ INGROPAT, INCLUDE SUPORT, . Eu caut de ceva vreme o cada de fonta, intrucat cele din acril sunt. Romstal, si de fapt este cada din otel acoperita cu un strat subtire din . Acum intrebarea este : si astea de fonta sunt de mai multe categorii. RON o cada de 17mm de fonta si am mai gasit la . Cazi fonta de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CAZI DE BAIE.


Preturi pentru CAZI DE BAIE de la 5lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare