miercuri, 15 iulie 2015

Program drpciv schimbare permis

Detalii despre schimbarea permisului expirat cu unul nou am găsit pe site-ul. Iar cel mai liber ar fi in jurul orei 1 spre sfarsitul programului. In urma obtinerii calificativului ADMIS la examenul sustinut.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si . Program de lucru pentru preluarea dosarelor de preschimbare a permiselor de conducere străine (cu excepţia sărbătorilor legale) programul este valabil . Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots. Examenul auto si acte necesare eliberarii permisului de conducere.

Dupa inscriere, cursantului ii va fi comunicat programul, urmand ca la prima ora de curs sa . Vezi Harta si Orar pentru Politie Pipera. Vezi adresa DRPCIV Bucuresti precum si indicaţiile de orientare. Mai jos aveţi un program de lucru cu publicul si programul de audienţe. Program permise: Luni: 7:00-21:00.


Serviciul permise și înmatriculări auto din cadrul Instituției Prefectului Județul Prahova. Protecția datelor cu caracter personal. Cerere preschimbare permis de conducere străin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare