joi, 16 iulie 2015

Tubulatura ventilatie pvc

Comercializam tubulatura PVC si conectori. De aici puteti achizitiona conector tubulatura, placa fixare perete si racord de conectare. Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Tubulatura pvc pentru ventilatie la cele mai bune preturi.

Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. TUB RECTANGULAR PVC, PTR VENTILATIE 110X55mm, L=5m la cel mai bun pret. Grile si componente ventilatie Tubulatura pvc pentru ventilatie . Placa pentru fxare ventilatie perete PVC D150. VENTS ofera tubulatura din PVC cu forma circulara sau rectangulara pentru conductele de aer.


Tubulatura din PVC si conectori pentru instalatii HVAC. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Grile şi accesorii pentru ventilaţie. CONECTOR TUBULATURĂ CU CLAPETĂ ANTIRETUR.


Material: PVC;Diametru: ø 1- 1mm;Culoare: alb. Oferte si promotii la Vent-Axia - ventilatie rezidentiala, tag accesorii ventilatie, tubulatura, tubulatura ventilatie, tub pvc, canal ventilatie. Doriti sa achizitionati un FALMEC canal de aer rectangular din PVC Falmec 90x2mm L=1200.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare