miercuri, 22 iulie 2015

Park lake magazine lista

ParkLake se evidentiaza ca fiind un centru comercial unic, proiectat conform. Mallul ParkLake din Titan se inaugurează astăzi cu circa din magazine deschise. Se lucrează încă la amenajarea unor magazine: vor fi deschise mâine.

Imensul Carrefour de la ParkLake este cea mai proastă veste pentru . ParkLake, noul mall din Titan, se deschide mâine, septembrie. Descoperă în pozele de mai jos harta magazinelor și câteva lucruri care . Am dat sâmbătă o tură prin noul mall Parklake, că la deschiderea oficială nu.

Vreo din magazine sunt deschise, iar la Forever era o . Park Lake are o suprafaţă de peste 70. Magazinul este mare si haotic, luminile de la food-court sunt prost amplasate si iti intra in ochi. Fotografia postată de ParkLake Shopping Center. Si mi-a placut atat de mult incat sigur o sa ajung la ParkLake mult mai des decat in alte malluri.


O lista cu magazinele din ParkLake gasiti aici. ParkLake Plaza va detine aproape 2de magazine si va fi amplasat pe locul bazei sportive Spartac. In 20centrul era preinchiriat de catre cativa retaileri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare