luni, 20 iulie 2015

Instalatie distilare lavanda

O mașină performantă de distilat ulei de lavandă i-ar fi costat destul de mult pe cei doi tineri care s-au gândit imediat să își facă propriul . Energia va propune pe langa utilajele de distilat lavanda si alte instalatii in domeniul alimentar, apicultura, casarit, rafinare, managementul deseurilor menajere . Instalatie omologata pentru distilat lavanda si alte plante aromatice la pret de fabrica si TVA zero.

Instalatie omologata de distilat flori de Lavanda, petale de trandafir si alte plante aromatice- Distilator de lavanda - distilarea Lavandei, Utilaj de distilat lavanda. Instalatie omologata de distilat flori de Lavanda, petale de trandafir si alte plante aromatice- Distilator de lavanda - distilarea Lavandei, Utilaj de distilat lavanda . Distilarea este o metoda simpla si economica de extragere a. Pretul afisat este pentru o instalatie cu capacitatea blazului de 2litri.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Instalatiile de distilat uleiuri esentiale de Trandafiri sau Lavanda. Ideea de a folosi instalatiile de distilat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare