joi, 30 iulie 2015

Hotel petroşani petroșani

Petrece alături de noi de ziua ta, de Ziua Femeii!

Aflat la km de gara din Petroşani, acest hotel modern oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, o sală de fitness şi o grădină cu loc de joacă pentru copii. Hotel Petrosani este amplasat la km zero al orasului, in imediata apropiere a Parcului Central, la min.

Contact direct cu proprietarul, preturi mici. Cazare Petrosani 2017: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Oferte de cazare la hoteluri in Petrosani.


Rezervari directe cu proprietarii de hoteluri din Petrosani, preturi mici. Hotelul Rusu se află la numai km de oraşul Petroşani, oferind WiFi gratuit și acces gratuit la o zonă de wellness cu cadă cu hidromasaj și saune uscate și . Hotel Petrosani Petrosani, cazare Petrosani, rezervari Hotel Petrosani, prezentare Hotel Petrosani, poze Petrosani, fotografii Hotel, peisaje Petrosani, obiective .

Cazare in Petrosani 201 Vile Hoteluri Pensiuni in Petrosani. Imagini,descriere, tarife, contact direct cu proprietarul pentru fiecare hotel sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare