marți, 14 iulie 2015

Covoare antiderapante pentru trepte

EUROMATT ofera o gama variata de covoare antiderapante pentru trepte. Reduce semnificativ riscul de alunecare, mai ales in timpul iernii. Sisteme antiderapante pentru scări: 1. Covor antialunecare preformat, din PVC, pentru trepte.


Sistem antialunecare din aluminiu și inserții din perie (de PA) . Covoras antiderapant pentru scari - Winkel SafetyMat. Se utilizeaza pentru treptele exterioare; Are o foarte buna rezistenta la alunecare in medii . Echipa specializata in domeniul materialelor antiderapante. Daca doriti sa evitati accidentele pe scarile alunecoase din marmura, granit, . Benzile si pernitele antiderapante sunt recomandate pentru asigurarea zonelor cu pericol de alunecare gen rampe, scari. Preturi pentru COVOARE de la 1lei. Antiderapant alb pentru covor interior - rola cu latime cm.


Covoras Lugano maro pentru trepte 26xcm. Covor cauciuc antiderapant - Compania Emsai ofera o gama larga de covoare din cauciuc antiderapante, de prima calitate, import UE. Un covoras de scari antiderapant care aduce stilul lumii antice la tine acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare