vineri, 31 iulie 2015

Park lake mall magazine

ParkLake se evidentiaza ca fiind un centru comercial unic, proiectat conform. River Mall din Râmnicu-Vâlcea, inaugurează astăzi mallul ParkLake din cartierul bucureştean Titan cu circa 1de magazine deschise din . Magazinul este mare si haotic, luminile de la food-court sunt prost amplasate si iti intra in ochi.

Fotografia postată de ParkLake Shopping Center. Se lucrează încă la amenajarea unor magazine: vor fi deschise mâine cam 1din cele 2câte vor fi găzduite de ParkLake. Am dat sâmbătă o tură prin noul mall Parklake, că la deschiderea oficială nu. Vreo din magazine sunt deschise, iar la Forever era o .

ParkLake, noul mall din Titan, se deschide mâine, septembrie. Descoperă în pozele de mai jos harta magazinelor și câteva lucruri care . Ce magazine se găsesc în centrul comercial. Bucureştiului: ParkLake îşi deschide porţile - I. ParkLake Plaza va detine aproape 2de magazine si va fi amplasat pe locul bazei.


Cel mai nou mall din Bucuresti - ParkLake - construit in zona. Mall-ul adaposteste circa 2de magazine, unele venite in premiera pe piata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare