miercuri, 29 iulie 2015

Hotel tara ranca

Pensiunea Tara este situată în staţiunea Rânca, într-o zonă pitorească, şi oferă unităţi de cazare cu vedere la munte, un restaurant şi acces gratuit la. Muntii Olteniei si ale lor comori, va invita sa descoperiti Statiunea Ranca, pe partia M intr-o zi insorita de iarna. Indiferent din ce parte a tarii sunteti,.

Am vrut sa evadam din zgomotul orasului, ne-am dorit liniste si am reusit sa gasim asta, la pensiunea Tara din Ranca. Rezervarea facuta ne-a fost intocmai . Pensiunea Tara - Cazare Ranca Pensiunea Tara este ridicată pe versantul drept al drumului, oferindu-vă o excelentă privelişte. Pensiunea Tara din Ranca, In frumoasa statiune alpina Ranca situata in muntii Parang la altitudinea de 1.

Pensiunea Tara situata in Ranca la altitudinea de 1. Despre cum a descurs o scurta vizita la Pensiunea Tara, in Ranca, Gorj. La Pensiunea Tara, Ranca, dupa un traseu de Transalpina, cum am mancat. Cazare Ranca 2017: tarife, poze, comentarii de la turisti. Pensiunea La Mitica este situata la 5m de centrul statiunii (hotel Onix) pe partea stanga a directiei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare