marți, 14 iulie 2015

Cor ingrijitor curatenie

Personalul de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii executa diferite sarcini de curatenie cu. Ingrijitor cladiri - Cod COR 5153- Detalii. Administratorii de cladiri au grija de imobilele de locuit, hoteluri, birouri, biserici si alte cladiri si mentin ordinea si .

Coduri COR pentru toate ocupatiile. Fisa postului Agent Curatenie Cladiri si Mijloace de Transport. COR este acronimul de la Clasificarea Ocupatiilor din Romania si codul COR este un . PERSONAL CASNIC PENTRU CURATENIE SI ALTE SERVICII (MENAJERE). COR este acronimul de la Clasificarea Ocupatiilor din Romania si codul COR este un simbol numeric specific . FISA INDIVIDUALA A POSTULUI NR - INGRIJITOR CURATENIE - Resurse umane document online, dezbatere in articol.


Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda, Județul Cluj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de . As dori sa stiu ce ocupatie (cod cor) are un muncitor necalificat care are ca. Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare