miercuri, 22 iulie 2015

Covoras de dans pentru copii

Daca te-ai plictisit de vechile jocuri acum ai gadget-ul ideal pentru petreceri si nu numai - un covoras de dans cu ajutorul caruia poti dansa si canta alaturi de . Covorasul de joaca Provocarea dansului este un minunat joc interactiv care poate fi jucat de sau persoane. Cei care accepta provocarea, trebuie sa .

Cumpara Joc interactiv Smoby - Covor de Dans Violetta online de la eMAG la pret. Jucarii, Copii Bebe; Jucarii jocuri educative; Jucarii si jocuri educative . Lei, descriere jucării: Covorul de dans se poate conecta la calculator și la televizor, pe care poți să produci niște mișcări . Producători: Vertex; Preţ redus: 92.

Covorul de dans se poate conecta la calculator şi la televizor, pe care poţi . Alege din oferte pentru covor de dans. Preturi bune - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Covorul de dans se introduce direct in televizor, nu aveti nevoie de o consola speciala.


Covor pentru dans Hello Kitty comanda online produse de la HELLO KITTY. Cauta in categoria Jucarii Muzicale HELLO KITTY livrare din stoc, garantie, pret .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare