luni, 26 iunie 2017

Apartament 2 cam oradea

Apartamente camere de vanzare Oradea, direct de la proprietar sau prin agentii. Vezi anunturi si gaseste-ti apartamentul visurilor tale. Acum ap An mp utili decomandat piața rogerius.

Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Peste de apartamente de vanzare cu camere in Oradea, nr. Gaseste apartamentul dorit doar pe Imobiliare.


Anunțuri gratuite Apartamente de vânzare din Oradea, Bihor pe Lajumate.

EUR Apartament camere ultracentral in strada Iuliu Maniu, Oradea . Vanzari apartamente camere Oradea. Familie serioasa, dorim sa cumpăram apartament cu camere cat mai aproape de scoala fetiței noastre, adica de Liceul ONisifor Ghibu, de preferinta sa nu fie . Anunturi apartamente de vanzare Oradea direct de la proprietari sau de la agentii. Predau rate apartament camere amplasat intr-unul dintre cele mai bine cotate ansamble rezidentiale de locuin. Oradea - Bihor Zona: Cantemir camere. Santandrei - Bihor Zona: Santandrei camere.


Apartament camere de vanzare, ultracentral Oradea Cora Proiect Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu camere ultracentral Oradea, in zona . Apartamente Oradea este o categoria care prezinta toate apartamentele din oradea.

Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu camere ultracentral, . De vanzare apartament cu camere in Oradea, cartier Luceafarul, Bihor, Romania. Apartament camere de vanzare, zona Rogerius, Oradea,Bihor,Romania. Vanzari Apartamente camere Oradea Bihor.


Cauti o proprietate in Oradea Bihor. Descriere imobil: De vanzare spatiu comercial situat in Oradea,strada Slatinei compus. Descriere imobil: Inchiriere apartament cu camere situat in Oradea, . Vand apartament camere situat in oradea cart.


Amplasament: Imobilul este situat in zona Rogerius, pe o strada perpendiculara pe B-dul Dacia, cu acces facil la soseaua de centura a Municipiului Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare