marți, 6 iunie 2017

Spalatorie automata galati

Compară companiile in location Galaţi: SILVANMAR S. MOL găseşti tipuri de spălătorii: Spălătoria automată: Ştii cel mai bine de ce are nevoie maşina ta. Din câte am auzit, sunt două variante pentru spălătoria self-service în.

De regula merg la spalatoria vizavi de sala lui lulu aia noua. Last edited by Tuning-galati; 04-06-at 11:59. Spalatoria Self Service este complet automata salvand timp si bani.


POINT România vinde și instalează Spălătorii Auto Automate: Spălătorii Auto Self Service, Spălătorii Auto cu Fise (JET sau Perii).

Gaseste cea mai apropiata spalatorie auto din Galati. Eco spalatorie profesionala covoare,mochete, carpete. SC MEDIA TRANS SRL a fost înființata in anul 199 in Galați, cu capital privat integral.

Agaspeed SRL Galati, spalatorii ecologice din Galati. Adresa: Strada Tecuci 13 Galati, judetul Galati. Cristal Spalatorie din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Vand Spalatorie Auto cu vad comercial si clientela formata de ani! Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Angajez personal cu experienta pentru spalatorie auto la bucsa. Locuri de munca Alte locuri de munca. Si mai sunt curios daca in Galati exista spalatorie automata, ca eu . Discount Cleaning este singura spălătorie din Craiova dotată cu o. Covoarele se spală cu maşina de spălat automată, folosindu-se apă şi . Program Extra; Program Standard; Program Prespălare; Interior; Insecte. Peria rotativă asigură protecţie printr-o curăţare automată uniformă . Penalizarea a primit-o patronul unei spalatorii auto din Galati, din partea comisarilor Garzii de Mediu. I s-a tras dupa ce un cetatean i-a pus . Am fost la spalatoria cu regim self-wash de la Lukoil din Galati.


Cea mai proasta experienta pe care am avut-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare