miercuri, 7 iunie 2017

Covor de cauciuc pentru vaci pret

Urgent vand banda de cauciuc pentru animale la cel mai mic pret. Covor sau saltea de grajd pentru adaposturi de vaci, porci, cai. Saltele sau covoare de cauciuc pentru grajd.

Acest covor mediu din cauciuc moale este destinat utilizării în cusete cu stabulatie legată. Canalele prevăzute pe partea inferioară a covorului permit scurgerea . Denumire produs, Tip, Material, Grosime, Lăţime, Lungime, Preţul de la, Cumpără. Covor cauciuc din Cauciuc si Produse din Cauciuc de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.

Descoperiti covor cauciuc la preturi . Germania, mai mult de din efectivul de vaci de lapte se. Vacile preferă aceste suprafeţe moi şi elastice, care, practic, aduc. Confortul deplin la odihna, conditie esentiala pentru a avea o vaca productiva,. Echipa de cercetatori s-a gandit si la oameni: ergoMILK - covorul pentru groapa .

Lista preturi pentru covor cauciuc de prima calitate, import UE, oferit de compania Emsai. Oferim cu livrare din stoc, COVOR CAUCIUC si PLACA TEHNICA CAUCIUC, cu suprafata lisa (dreapta) sau antiderapanta, la preturi avantajoase, din import UE . Covoare de cauciuc pentru bovine de la Compnia germana KRAIBURG. Adapatori si hranitori de la compania KERBL Germania!


Combine pentru maruntirea si amestecul hranei la vaci de la compania Silloking. Covorul cauciucat de la Body-Solid este conceput si produs pentru antrenamente intense,care va ofera confort si siguranta. Covoarele de cauciuc sunt folosite pentru asigurarea aderentei si confortului. Pot fi folosite in grajdurile de vaci, oi, capre, cai, in canise, fiind . Aici poti gasi saltele pentru cusete si covoare de cauciuc pentru sali de muls si alei de miscare.


Ofera vacilor confort, igiena, siguranta, productie marita de lapte, mobilitate, confort termic, igiena, fertilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare