miercuri, 14 iunie 2017

Modele de cosulete de colorat

Coşuleţe realizate de către elevii clasei I A, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca. Cosulet din hartie pentru ouale de Paste. Descarcă modelul coșulețului din hârtie în format pdf.

Decoratiune de Paste - Cosulet din hartie. Descarcă modelul coșulețului galben din hârtie în format pdf. Puteti pune pe fundul cosuletului niste iarba si apoi sa asezati ouale.


Modele sablon scrisoare pentru iepurasul de Pasti. Paste realizat din carton si hartie. Mai jos am postat cateva imagini de colorat cu oua de Paste in cosulete. Alte imagini deosebite de colorat despre Paste gasiti aici ! StradaPiticilor va prezinta desene de colorat Paste. Pentru a imprima o plansa de colorat Paste apasati cu mouse-ul pe ea.


Alte articole despre: oua decorare hartie colorata, oua Paste modele, cosulete Paste, accesorii . Aici poti gasi cele mai frumoase desene de colorat cu cos cu oua de Paste pentru copilul tau. Plansele de colorat pentru copii cu cos cu oua de Paste ii ajuta pe . Ei pot desena iepurasi, puisori, miei, oua si cosulete pline de bunatati. Va recomandam pentru cei mici planse de colorat inspirate de sarbatoarea Pastelui precuCasa iepurasului de. Invierea Domnului reprezinta una dintre. Paste - Planse de colorat - Ou incondeiat cu picioare.


Explore Ate Colorate Crosetate's board De colorat si decupat on Pinterest, the world's catalog of ideas. Coloring, Fall coloring pages and . Cauti o plansa de colorat cu Flori. Cele mai frumoase planse de colorat pentru copii. Deseneaza fise de colorat cu Flori.


Sablonul este gata colorat si prezinta un iepuras poznas. Planse de colorat cu iepurasi, cosulet, invierea, miel, puisori. Desene si planse de colorat de Pasti. Iepuras, oua rosii, cosulet, Iisus, miel, inviere.


Pentru un singur coşuleţ aveţi nevoie de carton ondulat, o cutie de carton de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare