joi, 22 iunie 2017

Capa blana ecologica

O piesa care compune instant un aer sofisticat. Se poate purta peste o rochie, peste un top sau chiar peste un palton cu d. Capa neagra din blana ecologica - Capa neagra din blana ecologica.

Are maneci lungi si se incheie intr-un singur nasturas. Rochie mireasa unicat + bolero + capa blana artificiala. Vand capa blana artificiala Dorothy Perkins marimea L noua.


Capa elegant, de culoare neagra, din blana ecologica.

Se incheie cu un accesoriu metalic si se poate purta cu usurinta la o tinuta eleganta, peste o rochie de . Cumpara acum capa bej din blana ecologica ca0 fabricat in Romania, cu livrare gratuita! Capă din blană ecologică de purtat pe umeri cu o rochie elegantă de seară. Este căptușită cu satin fin și se leagă cu două panglici late din satin.

Capa este item-ul ideal pentru sezonul rece, atunci cand vrei sa ai o aparitie eleganta. Opteaza pentru o capa intr-o nuanta neutra si vei asorta absolut orice . Capa Crisstalus din blana ecologica - Capa Crisstalus din blana ecologica - Capa din blana ecologica, cu nasturi si cordon. Alte Haine Dama Produse Asemanatoare cu: capa neagra blana sintetica - PRET incepand de la 6Lei.


Alte Accesorii Dama Produse Asemanatoare cu: Capa blana sintetica alba - PRET incepand de la 5Lei. Capa blana sintetica alba - 1Lei, Accesorii moda, Alte Accesorii Dama. Capa de blana ecologica cu par lung.


Accesoriile din fotografii au pret separat. Capa eleganta din blana ecologica cu fir lung si inchidere cu nasture tip bijuterie, ideala pentru tinute de seara si de cocktail. Citeste cele mai noi articole despre Capa si Blana ecologica publicate pe ViitoareMireasa.


Vezi comentarii si poze despre Capa si Blana ecologica, pe. Capa din blana ecologica, lungă, alba. TRENCH-URI CAPA 145145Capa din blana ecologica. COMPOZITIE:Fata: 1Blana ecologicaCaptuseala: Poliester, 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare