marți, 13 iunie 2017

Locuri munca disponibile galati

Anunturi Locuri de munca in Galati : angajari secretariat, vanzari, constructii, menaj, munca in strainatate. Contacteaza direct angajatorul si angajeaza-te rapid! ANUNTURI LOCURI DE MUNCA - locuri munca.

Operatoare Sala de Joc si pariuri sportive- Galați. Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Galati, Galati pe Lajumate. EUR Locuri de munca disponibile pe posturi de sofer cat.


Joburi disponibile in Galați pe Indeed.

Locuri de munca AUDIONOVA AUDIONOVA. Persoane sociabile şi serioase Vârsta minimă ani. Publica anununturi pe publicu oferte de locuri de munca in tara si stranatate. Sunt afisate toate ofertele si cererile de locuri de munca.


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, pentru . Sunt disponibile, în total, de posturi, iar dosarele se pot depune luna viitoare. Angajez OSPĂTAR (minim 18- 20lei), CAMERISTĂ (minim 16- 18lei), LUCRĂTOR ÎNTREȚINERE la o pensiune în Delta Dunării, poate fi și o . Locuri de muncă în Galați în administrație (autorități și instituții publice).

Job-uri de director, consilier, inspector, auditor, referent. Vrei sa primesti pe FACEBOOK cele mai noi oferte de locuri de munca si cursuri gratuite din sectorul de constructii ? Job-uri de la cei mai doriti angajatori din Galati te asteapta pe Hipo. Cauta joburi in functie de oras, domeniu si functia pe care ti-o doresti. Găsește un job în Galaţi rapid și simplu. Locuri de muncă în Galaţi (joburi), județul Galaţi.


Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Galati. Locuri munca disponibile galati - Galati. Se observa un usor dezghet si pe piata muncii din Galati - remarca directorul executiv al AJOFM Galati, Cezar Nastase.


Locuri de munca din Galati: Electrician alarme, interfoane, control acces, cctv, Asistent manager, Tehnician-optometrist. Poti trimite CV-ul tau in numai minute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare