miercuri, 14 iunie 2017

Sloganuri pentru economisirea energiei electrice

Realizati un slogan pentru un afis ce promoveaza economisirea energiei . Scrie trei indemnuri pentru economisirea energiei electrice. Realizeaza un slogan pentru un afis ce promoveaza econimisirea energiei .

Realizeaza un slogan pentru un afis ce promoveaza economisirea energiei electrice si unul care promoveaza protejarea padurii. Realizati un slogan pentru un afis ce promoveaza economisirea energiei electrice si unul care promoveaza protejarea padurii. Realizează un slogan pentru un afiș ce promovează economisirea energiei electrice și unul care promovează protejarea mediului - 3455392.

Economisirea energiei - articole din categoria 'Economisirea energiei'. Cum reduci consumul de energie electrica in propria casa? Vrei să reduci semnificativ facturile? Tot ce trebuie să faci e să urmezi câteva sfaturi pentru economisirea energiei electrice. La vremea aceea, lucram la transmisia fără fire a energiei electrice.


Concurs de prezentări ppt ,,Surse neconvenţionale de energie”. Este greu să ne imaginăm viaţa noastră fără energie electrică. Cu toate acestea, puţini oameni se . Tag-uri: consumul energiei, Ecologia, economisirea energiei.

Lozinca independentei energetice a Romaniei este un slogan ceausist. La energie electrica suntem independenti datorita energiei hidro, . Atomul este mai degrabă energie decât materie, iar energia atomică este în special materia spiritului. Sloganul meu ECO – concurs între clase.


Unul dintre obiectivele proiectului „Eficienţa energetică” este economisirea energiei electrice prin utilizarea raţională a ei de către consumatori. Ele continua sa consume electricitate chiar daca nu mai sunt folosite. Bucatarii reusesc sa taie din consumul de energie si sa economiseasca astfel bani.


Sloganul este traducerea verbala a unei faze ce tine de tactica revolutionara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare