marți, 13 iunie 2017

Side grup produse

Cea mai variata gama de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi,. Side Grup, are ca obiect principal de activitate comercializarea detergentilor, . Produsele din portofoliul Side Grup au un standard inalt de calitate, compania noastra avand ca tinta dezvoltarea continua a calitatii serviciilor oferite.

Intermedieri in comertul cu produse diverse. COSMETICA HOTELIERA UNICA FOLOSINTA DOMESTOS. Informaţii de contact, telefon, adresă.


Comercializare:- produse, echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei;- cosmetice pentru hoteluri si restaurante.

SIDE GRUP este o companie infiintata in 200 care distribuie pe plan national produse, echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei . Forum Side Grup - despre firma, companie, pareri, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviu, cv, recrutare.

Pentru angajari la SC SIDE GRUP SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si. SIDE GRUP este liderul pietei nationale de curatenie si igiena, oferind clientilor sai o gama larga de produse destinate aplicatiilor profesionale de catering, . SIDE GRUP SRL - CUI 152168- Toate datele firmei! Descriere CAEN: Intermedieri In comertul cu produse diverse . Asigurare cu produse și soluții profesionale. SC side grup SRL cauta pt Punctul de lucru din Alba Iulia manipulant depozit logistic produse de curatenie.


Programul este de Luni - Vineri 07:00-15:Pentru . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Rapido – Side Grup; Ber's New Solutions; Kiehl, iar echipamente marca. CAEN: Intermedieri in comertul cu produse diverse. Profil de companie pentru SIDE GRUP S. Firma PCI GRUP este o firma care se ocupa de intermedierea vanzarilor intre producatori si firmele de desfacere. Produsele comerciate prin PCI GRUP sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare