vineri, 16 iunie 2017

Percloretilena utilizare

Identificarea produsului: Nume IUPAC: tetracloretilena. Domenii principale de utilizare: - industria chimica;. Percloretilena este este un lichid incolor cu miros eteric.

Guvernul francez a introdus o nouă lege care interzice utilizarea percloretilenei în curăţătoriile chimice care se află în apropierea unor clădiri . Masina de curatat BOWE Masina de curatat cu percloretilena P (kg). Percloretilena este un solvent utilizat in principal in industria chimica dar deasemenea de foloseste si ca degresant sau agent de curatare a materialelor textile . Unele dintre acestea presupun riscuri mari, cum ar fi percloretilena, solvent care poate intra.

Ce tip de echipament individual de protecţie (EIP) trebuie utilizat? Curatatorii chimice autorizate de APM Bihor pentru utilizarea solventului policlorurat. Percloretilena in instalatii inchise cu recuperare si recircularea solventului.


PERCLORETILENA - Chimice - Produse. Domenii principale de utilizare: industria chimica;; degresant sau agent . Nu exista produse care sa indeplineasca . Tetracloretilena sau percloretilena este un lichid incolor cu miros eteric. Percloretilena de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Aspect : lichid incolor, cu miros cloroform Utilizare recomandata : solvent Import .

Lichid incolor având un miros de cloroform, solvent al vopselelor, al uleiurilor, al grăsimilor, utilizat în sinteze organice. Tetracloretilena (percloretilena). Aditiv pentru percloretilena cu capacitate mare de curatatre. Detalii privind furnizorul fişei cu date de securitate. Percloretilenă (tetracloretilenă).


FLARASOL FRESH (calitate inalta)Agent de pulverizare sau periere cu neutralizator de miros pentru pete intense (guler, maneci, etc) a fi utilizat inainte de . Cloroformul si pentaclorfenolul sunt interzise in utilizare, producere si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare