vineri, 30 iunie 2017

Spalatorie profesionala covoare timisoara

Spalatorie profesionala de covoare. Curat si fara alte mirosuri de la spalare sau uscare. Daca la unele spalatorii din Timisoara covoarele nu se prea pot spala decat vara, pentru ca trebuie intinse la soare si uscate pe .

Acum există o soluție: Spălătoria de Covoare, singura care vă spală și vă usucă covorul și, în plus, vi-l aduce acasă în cel mult de ore. La Spălătoria de Covoare din Timişoara covoarele vor arăta ca la carte,. E vorba de spălarea profesională a covoarelor, cu detergenţi de . Livrare in maxim de ore de la ridicare.

Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la dispozitie cu o echipa profesionala si echipamente de ultima generatie, pregatite sa readuca la viata . Spalatorie de covoare din Timisoara indiferent de anotimp. Oferim servicii de spalare a covoarelor in Timisoara. Spalatoria auto Pico Bello Timisoara - Aspirat interior, Ceara protectoare, Cosmetica tapiterie piele, Polish profesional, Spalare exterior, Spalare interior .

UNYVETTE SRL Timisoara presteaza servicii de curatatorie chimica si spalatorie de haine. Curatatorie chimica covoare, mochete, carpete. Spalatorie de covoare, pilote, transport gratuit. Practic, curățenia de primăvară, în Timișoara, se poate face cu un simplu telefon.


Spalatorie profesionala covoare Timisoara. Spalatorie de covoare profesionala, dotata cu tehnologie de ultima generatie si personal bine. Spălătoria PicoBello oferă servicii de spalare covoare in Timisoara folosind tehnologia CATINET care permite desprăfuire avansata și . Timișoara construită după standarde europene; spalăm . Spălătorie covoare profesionala Yasmine, Timisoara, Romania. SPĂLĂTORIE AUTO SPĂLĂTORIE COVOARE.


Oferim si servicii de spalatorie covoare, spalare traditionala cu jet de apa si perie. Folosim detergenti speciali pentru covoare iar la covoarele din lana le spalam .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare