marți, 20 iunie 2017

Lucruri vechi scumpe

Jurnaliştii de la Business Insider au publicat o listă cu dintre cele mai scumpe lucruri din lume. Chiar dacă mii de oameni din întreaga lume se confruntă cu lipsa hranei suficiente şi a banilor necesari pentru a trăi măcar de pe o zi pe alta, . Topul celor mai scumpe obiecte de arta si colectie vandute pe Okazii. X500px În anul 200 la începutul existenţei site-ului Okazii.


Oricine citeşte acest articol deţine majoritatea acestor obiecte, însă în varianta lor. Apă îmbuteliată, hârtie igienică, cămăşi, toate sunt . Ordoneaza dupa: Noi; Ieftine; Scumpe.

Nimicuri scumpe Potrivit site-ului opishposh. Cel mai scump joc video: NES “Stadium Events”. Acestea sunt cele mai scumpe lucruri din lume, pe care doar o mana de oameni si le permit! Tablouri, diamante sau sticle cu băuturi rare şi foarte vechi, sunt câteva dintre ţintele. Printre acestea mai sunt şi lucruri ciudate, iar în topul celor mai scumpe . Multe dintre lucrurile de mai jos nici macar nu arata bine, dar sunt, pe buna dreptate, cele mai scumpe lucruri din lume.


Există şansă, oportunitate extraordinară sau noroc chior. De ultimul a avut parte un negustor de fier vechi, pentru că bărbatul a cumpărat .

Daca ai prea multi bani si nu stii ce sa mai faci cu ei, sunt destule lucruri pe lumea asta care ti-ar putea da niste idei. Oamenii care au mai multi bani decat stiu ce sa faca cu ei, adesea ii cheltuie fara cap, pe lucruri lipside. Cele mai scumpe lucruri din lume nu sunt neapărat cele create doar pentru demonstrații. Unele din ele sunt cu adevărat importante pentru . Obiectele vechi pot aduce profituri considerabile.


Tablourile se vând cel mai greu, pentru că sunt mai scumpe şi pentru că, în general, clienţii . INCREDIBIL: Care sunt cele mai scumpe lucruri din lume şi cât. O şampanie frantuzească veche de mai bine de 1de ani ajunge la preţul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare