luni, 5 iunie 2017

Rezervor inox 200l

Capacul flotant asigura etansarea completa . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Rezervoare din oțel inoxidabil (INOX AISI 304) cu capac flotant pentru fermentare și stocare, cu CEA MAI MARE grosime a tablei de pe piață. Rezervoare inox - oferte de la firme. Oferte Rezervoare inox, PLUTITOR REZERVOR APA CU MECANISM DIN INOX, pe Afacerist.


Rezervoare inox din Utilaje Industria Alimentara de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.

Rezervoare inox pentru stocare apă potabila si lichide alimentare. Realizate din otel inox, sunt prevăzute cu guri de vizitare pentru instalarea unui flotor sau . Capacitate: 2L Racire: +4÷°C Temperatura mediului ambiant: +5÷+°C Tensiune: 2V Frecventa de alimentare: Hz Energie . Boiler din Inox 2Litri cu doua serpentine din cupru (trivalent), rezistenta electrica, anod magneziu,. Boiler Solar Inox 200L cu serpentine Boiler Inox Solar.


Rezervorul de 2litri precum si cele serpentine sunt confectionate din inox alimentar; Rezervorul este izolat cu spuma poliuretanica de cm; Boilerul este . De ocazie - în stare foarte bună - Rezervor de lapte. Agro-Catalog ofera instalaţii:vase din inox dedicate micilor producatori pentru pastrarea sucurilor naturale si vinului, vase din inox, vas din inox cu capac ermetic . Carcasa rezervorului: otel inox de mm.

Izolatia termica: spuma poliuretan de mm. Butoaiele sunt din inox alimentar,au valva pt. Oferte REZERVOR INOX 200L - Vanzari, Cumparari, Servicii REZERVOR INOX 200L - catalog online si anunturi. Rezervor 200L, cu suprafata interioara din inox alimentar SUS30 izolatie din spuma poliuretanica de 55mm si suprafata exterioara din INOX SUS304.


Rezervor condens, vas colectare condens serie VRC din oțel inox AISI 3L,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare