luni, 21 noiembrie 2016

Anexe gospodaresti fara autorizatie

Ce fel de constructii sunt incluse in anexele gospodaresti? Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care nu . Autorizatie de constructie Pagina postăriMar 2014Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in.

Autorizatia de construire: Cand este obligatorie si ce documente sunt. Notă: Se pot emite autorizaţii de construire şi fără documentaţii de. Constructie fara autorizatie - Salut,Vreau sa construiesc o mini casa,. Din cate stiu anexele gospodaresti precum bucatariile de vara ,garajele .

Costuri autorizatie de construire anexa gospodareascapostăriApr 2016Constructii care nu necesita Autorizatie de Constructiepostărifeb. Iun 2009Mai multe rezultate de la forum. Ce înţelege arhitectul şef al oraşului prin anexă gospodărească? Ei au cerut autorizaţie pentru o anexă gospodărească, la nivel parter, 4×. Am acte care arată faptul că ei au început ilegal construcţia, fără acte.


Anexe gospodaresti : Constructiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite sa adaposteasca activitati specifice,. Se pot executa fără autorizaţie de construire şi lucrări pentru. Răspuns la: proiect anexa gospodareasca.


De la primarie a spus ca am nevoie de autorizatie mai mult din cauza vecinilor.

La primariile mici merge repede si fara bataie de cap dar trebuie sa vezi exact ce iti trebuie plus . Stie cineva daca fac anexa gospodareasca, care ar fi riscurile? Sau daca construiesc direct fara nici o aprobare, pe langa amenda la fel ar cere. DUTE LA PRIMARIE SI FA-TI AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE PENTRU .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare